Xarxes inalàmbriques i cablejades: Avui en dia les xarxes han pres molt protagonisme en qualsevol infraestructura per petita que sigui. Compartir recursos, centralitzar la informació, poder accedir a internet i consultar el correu són algunes de les tasques que fem cada dia i que no serien possibles sense una xarxa.

iTPRO pot implementar diferents tipologies de xarxa:

  • Delegacions: Ens podem trobar al cas de que una empresa necessiti compartir permanentment informació i recursos amb una altre seu, ja sigui a la mateixa ciutat o a l’altra punta del món.
  • Mobilitat (VPN, dispositius mòbils)
  • Acceleració WEB
  • Instal·lació de Firewalls per una correcta gestió del tràfic
  • Entorns de xarxa segurs: Infraestructura de comunicació segura, Actualització centralitzada de pegats de Windows i Antivirus i Còpies de seguretat internes o externes

Monitorització: La monitorització constant de xarxes ajudarà als administradors a trobar possibles errors de funcionament i/o evitar-ne un mal ús, podent així constantment aplicar correccions amb la finalitat de millorar el rendiment i fer una xarxa més segura. Una de les queixes més freqüents dels usuaris és que Internet va lent. La monitorització permet veure que està generant el tràfic i trobar una solució.