Qué ès?

Plataforma desenvolupada per Microsoft que satisfà les principals necessitats de les empreses, com son el correu electrònic, calendaris , Office Wep Apps, missatgeria instantània, conferències en línia i llocs web i col·laboració. Tots aquests productes s’entreguen a l’usuari en forma de servei.

Aquests tipus de solucions ja eren utilitzades desde fa alguns any per grans corporacions, però gràcies a Office 365 actualment podem disposar de tots aquests serveis pagant un import en funció del nombre d’usuaris.
Anys enrere aquesta infraestructura era totalment inviable degut al seu elevat cost en llicenciament e infraestructures (internet, servidors, electricitat, alta disponibilitat…).

El que ofereix Office 365 és la possibilitat de accedir a la plataforma Microsoft mitjançant internet. La experiència de l’usuari és com si tingues els servidors localment però en realitat els servidors responsables del funcionament estaran repartits per tots els continents.

Les principals característiques d’aquest servei son:

  • Qualsevol moment i lloc. Com que aquests serveis estan al Cloud nomes necessitem internet per estar connectats amb les nostres coses.
  • Familiar i constant. Aquest servei te total integració amb les aplicacions de Office que tan estem acostumats a utilizar.
  • Mostrar i explicar. Resulta molt senzill crear un lloc WEB i permetre compartir informació i col•laborar en la web amb companys, socis o proveïdors.
  • Reunir-se i Saludar. Un dels serveis que disposa és la possibilitat de connectar-se amb altres persones mitjançant la missatgeria instantània, trucades de àudio, videotrucades o conferències en línea.
  • Digne de Confiança. Microsoft desde sempre ha estat líder en el sector, ells ens posen en a les nostres mans una infraestructura que amb garantia del 99,9% de funcionalitat.
  • Sempre actualitzat. Amb una compte de Office 365 Plus sempre disposarem de la última versió de Microsoft Office instal•lada en el nostre equipament, ja sigui PC o MAC.

Què podem fer per tu?

Qualsevol canvi d’infraestructura i concepte requereix una formació i una adaptació. iTPRO, com a membre de Microsoft Cloud Partner té experiència en aquest producte i pot programar demostracions reals per mostrar les característiques del producte, així com trobar la millor manera de fer la migració.